23 Aralık 2013 Pazartesi

“Anlatırsam, hükümet düşer“

112 acil servis, ak parti, akp'nin gerçek yüzü, ferşat group, oktay ferşat, recep tayyip erdoğan, rüşvet, uğur dündar, yalçın akdoğan, yolsuzluk
“Anlatırsam, hükümet düşer“

Gazeteci Uğur Dündar'ın gündeme getirdiği Sağlık Bakanlığı'na verilen rüşvet olayının görüntüleri sosyal medya üzerinden gündeme girdi.


İSTANBUL-Başbakan Erdoğan’ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın eniştesi Oktay Ferşat, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın kayınpederi olan Ali Yüksel yurt çapında 4 bin adet Acil Servis İstasyonu inşa etmek için anlaşırken, Oktay Ferşat’a ait Ferşat Group işi üstlenmiş, Ali Yüksel de bu projenin Genel Koordinatörü olmuştu.

Dündar'ın gündeme getirdiği rüşvet iddiaları, ortaya çıkan videoda açıkça gözler önüne seriliyor.

Dündar'ın 13 Aralık tarihinde Sözcü gazetesindeki köşesinde, Yalçın Akdoğan'ın eniştesi olan Oktay Ferşat'ın alacaklı müteahhitlerle buluşmasında söylediğini belirttiği "Sağlık Bakanlığı’nın 2 numarasına 100 bin lira verdim. Anlatırsam, hükümet düşer" sözlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

Eniştesinin 112 Acil Servis İstasyonu işi için Sağlık Bakanlığı'na 100 bin TL rüşvet verdiğini söylediği görüntüler ortaya çıkınca Yalçın Akdoğan'dan ilk açıklama geldi. Akdoğan, "davalık olduğum şahısları benimle ilişkili gibi göstermek alçaklığın kahpeliğin daniskasıdır" dedi.

Akdoğan'ın Twitter'dan yayınladığı mesajlar şöyle:


"Bir hısmımızla ilgili tüm iddiaların hem aylar önce açtığım davayla, hem de bilgi sahibi oldukça ilgili mercilerce üzerine gidilmektedir. Ancak Hiçbir ilişkim ve dahlim olmayan olayları, konuşmadığım ve davalık olduğum şahısları benimle ilişkili gibi göstermek alçaklığın kahpeliğin daniskasıdır.Kişilik suikastine giren kim olursa onlarla da onların iplerini elinde tutanlarla da iki cihanda hesaplaşacağız."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar