22 Ağustos 2017 Salı

Ömer Halisdemir ve ailesi sadece CHP'li değil, bunlar Türkmen Alevilerinden... | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, ömer halisdemir, semih terzi, akp'nin gerçek yüzü, 15 temmuz darbesi, darbe tiyatrosu, türkmenler, aleviler, chp,
 
Ömer Halisdemir ve ailesi sadece CHP'li değil, bunlar Türkmen Alevilerinden...

Türkmen Alevilerinde Ömer, Osman gibi isimler sık sık görülüyor. Halisdemir'in Alevi olduğunu, bütün Alevi sayfaları duyurdu. Akrabaları da hep Türkmen Alevileri.. Hatta bu sayfalarda çok sayıda Alevi "Bizde de Ömer ve Osman ismi hala çok sayıda var" şeklinde yazıp durdular. Arat Facebook'da, hemen bulunabiliyor bunlar.
Mesele sadece onun ehl-i sünnet harici bir dalalet fırkasının mensubu olması değil, hikayesi de baştan sona yalan. Semih Terzi, konuşur diye, darbe tiyatrocuları tarafından ortadan kaldırılırken Halisdemir tetikçi olarak kullanılmış. Hepsi bu... Sonra bütün tiyatro deşifre olur endişesi ile, konuşmasından endişe ettikleri Semih Terzi'yi vurdukları gibi bu Halisdemir'i de ortadan kaldırmışlar. Vücudunda 30 kurşun da yoktu. Hatta Semih Terzi'nin nasıl öldüğüne dair anlatılanlar da yalan. Halisemir Terzi'yi başından da vurmamış. Orada o saatte öldü denilen vakitten saatler sonra eşini aramış Semih Terzi..

Şimdi Trabzon'da öldürülen Eren'in hikayesi de bunun misali... Eren orada hırsızlık olduğu ihbarında bulunmuş. Terörist olduklarını anlayıp da, sonra korkusuzca Jandarma'yı araması, sonra onlarla birlikte mücadele etmesi gibi bir durum söz konusu bile değil. Eren "Hırsız var" deyince Jandarma da sözüne itibar edip boş bulunmuş. Tedbirsiz davranmış. İyice çirkinleşti Türkiye'de siyaset ve basın/medya sahaları... Solcuları ayrı rezillik, Kamalistleri ayrı rezillik, sağcıları ayrı rezillik, İslamcıları ayrı rezillik... Sen özü sözü bir Müslümanlara itibar et. Onlar menfaat için kimseyi yalandan kahraman ilan etmezler, düşmanlarının bile hakkını yemez ve iftira etmezler.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar