25 Aralık 2017 Pazartesi

Süleymancılar 15 Temmuz'da neden mi meydanlara inmediler? | İki Süleymancı konuşuyor... | Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor...

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, video izle, 15 temmuz, darbe tiyatrosu, akp'nin gerçek yüzü, süleymancılar, cemaat, tarikat, cia, mossad, iç savaş,

Videoyu openload kanalımızdan izleyin...



DİKKAT Dinleyeceğiniz bu telefon görüşmesi kaydı 10.12.2017'de Akademi Dergisi Telegram grubumuzda paylaşılmış ve kısa bir süre sonra da AKPKK tarafından 696 sayılı KHK çıkartılmıştır. Bu KHK ile AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütü tarafından, herkesi sarsan, akıllara zarar maddeler, panik hali ve acele ile, hukuk ayaklar altına alınarak ve yazımda hukuk dili bile kullanılmadan, muğlak ifadelerle geçirilmiştir, hukuksuzca yürürlüğe konmuştur.

Yıllardır bin türlü suçu, ihaneti, adiliği, zulmü, yalanı, iftirası, kumpası ispatlı olan AKPKK'yi, hala savunabilen, yetmeyip vatanla, dinle özdeşleştirebilen ve bununla da kalmayıp bu uğurda 15 Temmuz sözde darbe girişimi sırasında AKPKK'nin çağrılarını "sorgulamaksızın" dikkate alabilen ve meydanlara inip sorgusuz, yargılamasız şekilde adice askerlerimizi, vatan evlatlarımızı, askeri öğrencileri hatta teslim olmuş askerleri katleden canileri de yargılanma ve ağır cezalar alma endişesi iyice sarmıştı. AKPKK'nin sonunun geldiğinin iyice belirginleştiği şu günlerde, az sayıda kalmış AKPKK militanlarının ve sempatizanlarının da telaşı artmaya başlamıştı. 

Bu KHK ile bunlar koruma altına alınmaya çalışılmış, hem SADAT'ın milis katilleri, canileri ve ayrıca kullandıkları Suriyeli sözde mülteci katiller koruma altına alınmaya çalışılmış, hem de en başından beri CIA piyonu olduğu somut çok sayıda delille ispat edilebilen Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan olamayacağı kesinleştiği ve iktidarda kalmanın ve binlerce vahim suçtan yargılanmamanın tek çaresinin iç savaş çıkartmak olduğu gün işlenecek belki binlerce, belki on binlerce ya da yüz binlerce cinayete şimdiden hukuksuz bir dokunulmazlık getirilmiştir. 

Bu hukuksuzluk, üst mahkemeler AKPKK'nin hukuksuz baskılarından, müdahalelerinden kurtulduğu anda bozulacaktır ama o güne kadar her kesimden bütün TC vatandaşlarının çok duyarlı, hassas, oyunlara karşı dikkatli ve yönlendirmelere kapalı, her durumda hukuka saygılı ve sakin olması ve gerçekleri duyurması gerekmektedir. Süleymanlılar cemaati, henüz AKPKK CIA ve MOSSAD tarafından kurulmak istendiği günlerden bu güne kadar bu gün de, her zaman bu ihanetlerin, suçların, soygunların vurgunların, haksızlıkların, zulümlerin karşısında olmuştur ve bu uğurda zaman zaman ağır bedeller ödemiştir. 

15 Temmuz'da da art niyetli ve adice planlara alet olmamışlardır. Cemaat idarecisi merhum Arif Ahmet Denizolgun "Bırakın sokaklara dökülüp bu vebale ve bu şahıslara alet olmayı, evinizin penceresinden bile bakmayacaksınız" demişti. Daha geniş bilgi için 15 Temmuz'dan bu güne kadar yayınladığımız yüzlerce yayına bakabilirsiniz. Arama motoruna 'Akademi Dergisi 15 Temmuz darbe' yazarak ve ayrıca 'Akademi Dergisi İçimizdeki İsrail' yazarak, çok sarsıcı, somut ispatlı bu yayınlara ulaşabilirsiniz.
 

"Süleymancılar 15 Temmuz'da neden mi meydanlara inmediler? | İki Süleymancı konuşuyor..." videosunu alternatif ok.ru kanalımızdan izleyin...



  "Süleymancılar 15 Temmuz'da neden mi meydanlara inmediler? | İki Süleymancı konuşuyor..." isimli yayınımızı  soundcloud kanalımızdan dinleyin...

Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın 'Ak Parti, Recep Tayyip Erdoğan' ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)



BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi


Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar