19 Nisan 2017 Çarşamba

İşte Erdoğan'ın vatana ihanetinin somut ispatı | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, vatana ihanet, cia, mossad, abdullah gül, cüneyt zapsu, muhsin yazıcıoğlu, ışid,

LÜTFEN, aşağıdaki bu yazıyı ve yazının altında verilen linklerdeki yazıları, BİMER'e ve Siber Suçlar'a şikayet edin ve üzerine şu kısa notu düşün:



➥ Sayın yetkili! Böyle bir yazı paylaşılmıştır. Bu durumda yazılanlar doğru ise, an itibari ile hukuki dokunulmazlığı da bulunmayan Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklu yargılanmasını, devletimizin ve milletimizin güvenliğinin tehlikeye düşmesine izin verilmemesini, şayet yazılanlar doğru değil ise yazarının tutuklu yargılanmasını ve bu ülkenin muz cumhuriyeti olmadığının kanun yolu ile ispat edilmesini talep ediyorum. Şikayetimin neticesinin tarafıma iletilmesini de rica ediyorum. 



***
İŞTE VATANA İHANETİN ONLARCA İSPATINDAN BİRİ DAHA...


YILLAR OLDU, YALANLAYAMADI. 

CIA ve MOSSAD'a çalıştığı onlarca somut delil ile ispat edilebilen Tayyip'in, bu defa, Wolfowitz'e gönderdiği mektubunu konu ediyoruz: 

ABD'nin Türkiye'yi de bölen Büyük Ortadoğu (Gerçekte Büyük İsrail) Projesi'nin görevlisi olduğunu her fırsatta söyleyen Tayyip Erdoğan'ın 4 Kasım 2002 tarihinde yani seçimlerden 1 gün sonra ABD Savunma Bakan Vekili Siyonist Paul Wolfowitz'e yazdığı ve özgür bir devletin özgür bir hukuk sisteminde KESİNLİKLE ihanet olarak değerlendirilecek mektubu aşağıdaki gibidir: 

Dr. Paul Wolfowitz
Savunma Bakan Vekili
Pentagon
Washington DC, 20301
Ford
4 Kasım 2002

Değerli Dr. Wolfowitz, 

Ülkelerimiz arasındaki tarihsel ortaklık ve dostluğun gelecekte de sürmesi ümidimi paylaşmak için, bu mesajımı ortak dostlar aracılığıyla doğrudan size ulaştırmak isterim.

Seçim sonuçlarını bizim genelkurmay saflarında biraz rahatsızlık yaratmış olabileceğinden, resmî konumunuz gereği, hiç kuşkusuz haberdarsınızdır. Bilmenizi isterim ki, onların Türkiye'nin müreffeh, seküler (dinden uzak) ve birinci dünya topluluğunun güvenilir bir üyesi olması ümitlerini partim ve ben de paylaşıyoruz. Ve geçmişte hiç olmadığı kadar birleşmiş olan ülkemizin çıkarları için en iyisi olacak şekilde birlikte çalışabileceğimiz kanaatindeyim.

Bu amaçla, Org. Özkök ile mümkün olduğu kadar kısa sürede mahrem, özel bir toplantı yapabilmeyi ümit ediyorum. Özel cep numaram şudur: 0533 7…

Bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler. 
Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. 

Samimiyetle sizin olan, 
Recep Tayyip Erdoğan
Genel Başkan

****
Henüz başbakan değildi ve başbakan İngiltere Kraliçesinden Dizbağı Nişanı almış Abdullah Gül'dü. Erdoğan için "Artık muhtar bile olamaz" ve "Siyasi hayatı sona erdi" manşetleri atıldığı günlerden, böyle günlere gelinmiş ama başbakan olmamıştı.

Tayyip Erdoğan, bu mektubunu 3 Kasım seçimlerinden bir gün sonra ABD Savunma Bakan Vekili Paul Wolfowistz'e yazdı. 

Mektubu özel kurye ile gönderen Erdoğan, özel cep telefonu numarasını da bu mektuba yazmış. Erdoğan mektupta, Genelkurmay'ı, 3 Kasım 2002 seçim sonuçlarından rahatsız olduğu gerekçesiyle, ABD Savunma Bakan Vekiline şikâyet etti. Genel Kurmay Başkanı Org. Hüseyin Hilmi Özkök, 1 Mart 2003'te tamamen ABD ve İsrail menfaatleri gözetilerek meclisten geçirilmek istenen "sınır dışı operasyon" yani savaş tezkeresinin geçmesine mani olan isimlerin başında geliyordu. 

'Karanlık adam' lakaplı, 'CIA casusu' denilen Cüneyt Zapsu daha sonra medyaya da yansıyan "Tezkereyi askerler geçirtmedi. O elinden geleni yaptı. Onu logara-deliğe süpürmeyin, ondan faydalanın" sözleri ile süre kazandı. Gizli Yahudi kökenden geldiği halde İslamcı bir görüntü veren Zapsu, Tayyip'i elinden tutarak, siyasi yasaklı iken onu alıp batı ülkelerinin liderleri ve hatta Evanjelik Bush ile bile görüştüren, Beyaz Saray tarihinde, resmi bir vasfı/konumu olmadığı halde başkanın görüştüğü tek kişinin Tayyip olmasını sağlayan kişiydi. Şimdi Sabetayist Şahenkler ile ciddi ticari ilişkiler içinde olan Zapsu, en son, Telsim'in peşkeş çekilmesinde etkin rol oynadığı telefon ve faks kayıtları ile meydana serilince tepkilere daha fazla dayanamayıp geri çekildi. 

Erdoğan, Zapsu ve benzeri şaibeli kişilerin telkinleri ve yönlendirmeleri ile Wolfowitz'ten Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı ile kendisi arasında ara buluculuk yapmasını istedi. Erdoğan'ın mektubundaki "Bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler. Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Samimiyetle sizin olan," sözleri de bir "amir-memur" ilişkisini yansıtıyordu.

Tayyip Erdoğan, mektubu bu güne kadar YALANLAYAMADI.

Yine Tayyip Erdoğan, 2003 yılında ABD'nin önde gelen gazetelerinden birine bir köşe yazısını gönderdi ve bu yazısında "Kahraman kadın ve erkek Amerikan askerlerinin, mümkün olan en kısa sürede, sağ salim evlerine dönebilmeleri için duacıyız" cümlesini kurdu. Sonrasında yükselen tenkitlere, tepkilere ise sessiz kaldı. Hala bu köşe yazısını ve bu sözlerini de yalanlayamadı. 

AKP'nin tamamen MOSSAD-CIA üzerinden Siyonist örgütlenmelerin kontrolünde kurulmuş bir proje partisi olduğunu, Abdurrahman Dilipak'ın da bir dost meclisinde dillendirdiği, uzun yıllar sonra meydana çıktı ve birkaç yıl evvel medyada geniş yankı buldu. 

Yine tezkere geçmeyip ABD zor durumda kalınca Türkleri ve Türkiye'yi Deccal olarak gören ve Armagedon'da Türklerle savaşacaklarına inanan Evanjelik akımın mensubu olan başkan Bush, Türk gazetecilere dönerek "Biz sözümüzü tuttuk. Söyleyin başbakanınıza, o da sözünü tutsun" diyerek tepki gösterdi. 

Siyonistlerin 40 yıldan fazla bir süredir, bütün ortadoğuyu ele geçirmek ve Armagedonu yaşamak istedikleri, İkinci İsrail olarak bilinen ABD'yi bu maksatla kullandıkları, mürekkep yalamış herkesin çok iyi bildiği gerçekler. Adnan Kahveci'den Özal'a, Eşref Bitlis'ten Gaffar Okkan'a ve Muhsin Yazıcıoğlu'na kadar her kim ki bu projelere mani olmak istedi, hepsi ortadan kaldırıldı. Yüzlerce isimsiz kahraman bu planlara mani olmak için her bedeli ödedi.


Ayrıca bkz: 

➥ Erdoğan ve ailesinin, IŞİD terör örgütü ile bağlantılarının somut delilleri: https://goo.gl/zZ8Lfh

➥ 'Erdoğan'ı deliğe süpürmeyin. Onu kullanın':https://goo.gl/VNTlfO

➥  İhaneti görenler anlatıyor, Erdoğan MOSSAD'a çalışıyor: https://goo.gl/MXDEjN

➥  17 Aralık dinlemeleri, kanunsuz dinlemeler de değil, suç da değil: https://goo.gl/TDBO2w

➥ En tepede "O" var. Yolsuzluk ve rüşvet zincirinde bütün yollar Başbakana çıkıyor:https://goo.gl/z9agve

➥ Erdoğan'ın danışmanı, aslında 'gölge CIA':https://goo.gl/oMt1Df

➥ Erdoğan'ın özel danışmanı Cüneyt Zapsu etrafında, Türkiye'de aslında neler dönüyor:https://goo.gl/KuCo5J

➥ Devlet Bahçeli bir gizli Ermenidir. Bizden gözüken bir ihanet çetesinin üyesidir:www.GercekDevletBahceli.blogspot.com

Bunlar gibi hiç abartsızı yüzlerce blog, binlerce yayın/paylaşım mevcuttur. 'Akademi Dergisi' ve 'Mehmet Fahri Sertkaya' kelimeleri ile birlikte aratırsanız, kolayca bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar